Понеділок
20.05.2024
15:30
Вхід
Трохи музики
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Block title
Наше опитування
интерьер? необходимость или излишество...
Всього відповідей: 123
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Хмарка тегів
интерьер дизайн Бесплатная регистрация сайтов в кат Дизайн ванной комнаты дизайн квартиры дизайн проект интерьер в детской комнате каталог графити дизайн и графика инновации инновации в дизайне Анатомические стулья дизайнерская мебель стулья Коллекция нового мебельного бренда мебель в интерьере меблі будівельний форум будівництво форум форум строительный современная архитектура дизай фестиваль дизайн в москве Дизайн интерьера Дизайн кухни дизайн столовой интерпретацию полки-дерева под назв интерер интеръер камин деревянные потолки. интересное решение потолков облака в дизайне

Billy Kid Design tel:(097)642-9238

Головна » 2010 » Березень » 4 » Гаджети в сучасному дизайні!
13:25
Гаджети в сучасному дизайні!
MP3 дзеркало Maitre

Італійська компанія Stocco випустила оригінальне дзеркало Maitre, яке не лише відображає красу власника, але і має вбудований радіоприймач, годинник, барометр, а також здатне відтворювати MP3-музыку.

Відображення інформації і управління гаджетом здійснюється за допомогою сенсорного дисплея. Напевно знайдеться що немало бажають покрасуватися перед таким дзеркалом під музику, але навіщо в нім барометр для мене загадка. До речі, дзеркало водонепроникне, так що його можна встановити у ванні. Ось якби ще Maitre і відео показувало, то йому ціни б не було.




Диван "Афіна” переповнений новими технологіями


Ваш диван може бути і найзручніший і комфортабельніший у всьому всесвіті, але чи можна до нього підключити iPod - ось це вже питання поскладніше? Метою створення нового технологічного дивана "Афіна” (Athena Sofa) було вселення нового життя в один з найулюбленіших елементів меблів житлової кімнати, а саме диван.

Досягнення цієї мети було реалізоване за рахунок вбудованого комп'ютера, бази для підключення iPod/iPhone, можливості прослухування аудіозаписів через безпровідний зв'язок на частоті 2.4 Гц, а також сабвуфера і квартету з досить потужних динаміків. 100 ватяний цифровий підсилювач дасть можливість відчути кожною частинкою тіла звукові ефекти при перегляді улюбленого фільму.

А для остаточного ухвалення рішення про покупку технологічного дивана варто ще і взнати той факт, що все безпровідна звукова акустична система і інша технічна начинка не схильна до дії атмосферних явищ, що дозволить вам встановлювати диван як у себе удома, так і на вулиці.
Єдине, про що стоїть потурбується, якщо ви все ж вирішите залишити його просто неба, так це про його охорону від технічно кмітливих злодіїв.

Переглядів: 560 | Додав: Billy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: